Over

Jack Russell Terriër-kennel “Du Belle Bijou staat ingeschreven en geregistreerd bij de Raad van Beheer op kynologisch gebied in Nederland onder nummer 265381.
Als uitgangspunt wordt gehanteerd om gezonde honden te fokken met een uitmuntend karakter en temperament. Als Clubfokker van de Nederlandse Vereniging voor Jack Russell Terriërs (NVJRT) wordt uitsluitend gefokt conform de laatste welzijn- en gezondheidseisen. Alle nesten en dekkingen voldoen aantoonbaar aan het Verenigingsfokregelement.

Alle honden krijgen voldoende beweging en geestelijke uitdaging. Zij komen intensief in contact met mensen, soortgenoten en andere dieren. Dagelijks wordt er alles aan gedaan om ze in topconditie te houden.


Reuen
Teven
Junioren


Locatie

Zowel in- en als rondom huis wordt zorggedragen voor een zo optimaal mogelijke (natuurlijke) leefomgeving. Binnenshuis zijn diverse voorzieningen voor de honden. Zoals voldoende ruime rust- en slaapvertrekken, een voedselkeuken, kraamkamer voor de puppies en een aparte verzorgingsruimte. Buiten hebben zij de beschikking over een prachtige speelweide gelegen midden in onze groots aangelegde ecologische tuin.


Locatiecontrole Raad van Beheer (under construction)


Du Belle Bijou

De kennelnaam refereert aan Bijou of Mayoland, de stammoeder van mijn kennel die ik importeerde uit Frankrijk. Vrij vertaald vanuit het Frans betekent het “mooi juweel”.

Over mij

In het dagelijks leven run ik een Praktijk voor Toegepaste Psychologie, waarbij onder andere gewerkt wordt met Diertherapeutische Toepassing. Ik bezit een brede scholing op kynologisch gebied. Hierdoor ben ik in staat om nieuwe eigenaren vakkundig te begeleiden bij de opvoeding van hun pup tot sociaal volwassen, stabiele hond.


Kynologisch C.V.
Mijn andere honden (under construction)
Naar contactpagina