FAQ

Een antwoord op de meest gestelde vragen:

Zijn er puppies beschikbaar?

Actuele informatie over beschikbare puppies op de website van “Du Belle Bijou” is altijd leidend.
Het heeft geen zin om contact met ons op te nemen als alle puppies gereserveerd zijn.

Hoe kom ik in aanmerking voor een pup?

Indien er puppies beschikbaar zijn, is het bij serieuze interesse verstandig om direct contact op te nemen. Bij gemeende belangstelling biedt “Du Belle Bijou” de mogelijkheid om tegen een aanbetaling op de volledige pupprijs een (vrijblijvende) optie op een pup te nemen.
De hoogte van deze aanbetaling bedraagt EURO 250,00 en wordt uiteraard direct teruggestort als de optie wordt ingetrokken.

Wanneer kan ik mijn pup bezoeken?

Gegadigden worden in volgorde van genomen opties uitgenodigd om hun toekomstige huisgenoot te bezoeken. Op het moment dat het van beide kanten klikt, wordt de genomen optie omgezet naar een definitieve reservering.

Pupbezoek is welkom zodra de puppies gecontroleerd en geënt zijn door de dierenarts, zijn gechipt door de buitendienstmedewerker van de Raad van Beheer en hun DNA is afgenomen. Dit is op de leeftijd vanaf 6 weken.

Tot die tijd houden wij potentiële nieuwe eigenaren wekelijks op de hoogte van de ontwikkelingen van de pups aan de hand van te versturen foto’s en/of video’s via diverse kanalen. Deze manier van werken is afgestemd op ervaringen uit het verleden, nu vooral ook met betrekking tot ontwikkelingen rondom COVID-19.

Pupbezoek vindt plaats op werkdagen en op afspraak.

Wat kost een pup?

De pupprijs bij “Du Belle Bijou” bedraagt momenteel EURO 1500,00

Kan ik op de wachtlijst voor een pup?

“Du Belle Bijou” werkt sinds een aantal jaren niet meer met wacht- of reserveringslijsten.