Word AA-begeleider

Activiteiten waarbij een hond betrokken is, kunnen sociale interactie vergroten en ondersteunende relaties bieden.

Vanuit onze Praktijk voor Toegepaste Psychologie zetten wij o.a. onze Jack Russell Terriërs  in tijdens A.A.A en willen anderen hierbij op een toegankelijke manier betrekken. Door een geschikte hond beschikbaar te stellen aan een (toekomstig) A.A.A-begeleider die daarmee (breed) wil gaan samenwerken.

Om onze ambities binnen Animal Assisted Interventions uit te kunnen blijven breiden, zijn wij zo nu en dan op zoek naar fijne AA-begeleiders. Mensen die de fijne start die wij onze pups geven, willen voortzetten. En ze vooral een fijne , blijvende thuisbasis willen bieden. Een AA-begeleider helpt ons o.a. om de genenpool breed te houden.

Via onze Praktijk voor Toegepaste Psychologie willen wij het begrip “sociale cohesie” via Animal Assisted Activities dimensie geven. Om vanuit een groot verantwoordelijkheidsbesef meer maatschappelijke betrokkenheid te creëren.
Door sámen te zorgen.

“AA-begeleider zijn is een inspirerende en leerzame ervaring om samen je hond van pup af aan tot een stabiele huisvriend op te mogen voeden met als bonus dat je het fascinerende fokproces op verantwoorde wijze van dichtbij mee mag maken”
Harjet (45)

Aan een AA-begeleider zullen wij nooit onrealistische eisen  stellen. Wel dat zij samen met ons bereid is de ontwikkeling van een pup tot volwassen hond centraal te stellen, dat zij onze visie over het houden van honden onderschrijven. En uiteraard bereid zijn om hun hond binnen een specifieke taak zo nu en dan aan ons beschikbaar te stellen.
Samen kijken we graag wat mogelijk is.

“Een perfecte match met onze reeds aanwezige hond Vita. Wat een super karakter!
Jozé (56)
IMG_3645

 

 

 

 

 

 

 

Enkele voordelen als AA-begeleider: 
- Er wordt geen aanschafprijs betaald voor een rashond waarvan 
  uiteindelijk wel volledige eigendomsoverdracht plaatsvindt
- Er zijn geen kosten voor het voorgeschreven hondenvoer 
- Medische kosten worden in beginsel volledig vergoed

button_ik-wil-vrijblijvend-kennismaken

 

Enlight329

Du Belle Bijou Souplesse. 4 maanden oud.