Kampioensclubmatch NJVRT’16

Deelname aan de jaarlijkse Kampioensclubmatch NJVRT is leuk en leerzaam: leren over gedrag én exterieur van ons fantastische ras.

Ook in 2016 waren we met een afvaardiging van onze roedel van de partij.
Van de voor ons allerjongsten die hun debuut in de showring maakte, tot aan de inmiddels ruim ervaren deelnemer in veteranenklasse.

We zijn ontzettend trots dat al onze deelnemende honden in elke klasse bij de beste honden uit hun klasse zijn geplaatst. Door de keurmeesters stuk- voor- stuk  geprezen om hun enthousiaste en vriendelijke karakter, in combinatie met een goede lichaamsbouw:  basis voor kwalitatief goed hondenleven.

fullsizerenderOnze allerjongste deelnemer was deze dag onze eigen gefokte Jans (Du Belle Bijou Bijou Olymphe) uit ons O-nest (4 januari 2016).
In de “volwassen” Fokkersklasse- teven gedroeg zij zich als jonkie keurig en  behaalde mede door haar fantastische gangwerk een 2e plaats Uitmuntend.
Later op de dag won zij zelfs met haar vader Danila Jack Mistral de nakomelingenklasse.

Het temperament van Du Belle Bijou Koosjer, zijn gespierde lichaam en vlotte gangen vielen op in de Fokkersklasse- reuen viel op: ook hij mocht plaatsnemen op het podium met een Uitmuntend.

Du Belle Bijou Novice (Frozen) werd omschreven als een “fraai type”. Ondanks dat Frozen slechts 2x eerder deelnam aan dit soort evenementen, maakte zij die omschrijving ook waar:
zij won een sterke Tussenklasse- teven met een
1e plaats Uitmuntend

“Good-old” Didg (Du Belle Bijou Après Toi) is een echte workaholic. Ingeschreven om zijn showcarrière tijdens de Kampioensclubmatch in stijl af te sluiten, schreven we hem in de Veteranenklasse.
Altijd enthousiast in alles wat hij doet koesteren we zijn ranking:
1e plaats Uitmuntend

Ons All Jacks-team met nestbroer- en zus
All Jacks Zobie La Mouche (Tup) en de kleine, maar uitstekende geconstrueerde
All Jacks Ziggy Stardust (Wimpie) behaalde beiden Uitmuntend.

Samen met All Jacks Mad Max NK’16 – die in de Kampioensklasse-reuen een 1e plaats Uitmuntend wonnen zij later op de tijd en tijdens het erering-programma de koppelklasse.

11701109_10153357583360485_6024436248980388756_n